Kunstroute Kralingen

23-09-2017

Kunstroute Kralingen

Kunstroute Kralingen

 

Dit jaar vindt de elfde editie plaats van de Kunstroute Kralingen een bijzonder kunst- en cultuurevenement en één van de grootste kunstroutes in Rotterdam. Genieten van kunst, of wil je, je laten inspireren door een kunstenares? Dan moet je echt bij BB interior gaan kijken!

Kunstenares Fieke van Dieren komt 7 oktober bij ons in de showroom een workshop geven voor kinderen zodat ze kunnen zien en ervaren wat kunst is en hoe ze zelf kunst kunnen maken. De workshop is van 14.00 tot 16.00. Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus schrijf jouw kind snel in door ons te mailen naar info@bb-interior.com.

Kunstroute Kralingen biedt een podium voor beeldend kunstenaars en culturele ondernemers uit Kralingen in de ruimste zin van het woord. De route levert een grote bijdrage aan de levendigheid van en het culturele, economische en sociale klimaat in Kralingen

Natuurlijk hebben we behalve kunst wat een toevoeging is in iedere woning, ook weer een bijzondere collectie in huis met de leukste gadgets en accessoires. Dus ook voor sfeer in de woning ben je die bij ons aan het goede adres.

Dit evenement wil je niet missen, en laat je inspireren onder genot van drinks & bites.
Vergeet jezelf niet aanwezig te zetten voor dit evenement op onze Facebook pagina.

Happy to see you,

team BB Interior

 

Kunstroute Kralingen :
Kunstroute Kralingen :
Kunstroute Kralingen :
Kunstroute Kralingen :
Kunstroute Kralingen :

AWINK Websolutions