Lumière : Pieter Adam

Lumière levert al 50 jaar klassieke, eigentijdse en exclusieve verlichting en woonaccessoires in het hogere segment. Onze expertise in de interieurverlichting uit zich in kwalitatieve en ambachtelijke objecten die met zorg worden ontworpen en gerealiseerd. Juist daardoor kunt u bij Lumière ook terecht voor maatwerk.

Dankzij ons eigen kappenatelier en een collectie hoogwaardige, luxe stoffen in een breed scala aan kleuren, materialen en texturen kunnen wij tegemoet komen aan ieders wens. Voor veel bedrijven en interieurspecialisten zijn we dan ook al jaren een vertrouwd adres.

Naast de Lumière collectie voeren wij onze Pieter Adam collectie (tevens geheel eigen ontwerp) bestaande uit verschillende series. Deze collectie is ontworpen als alternatief voor de vergankelijke en aan modegrillen onderhevige massaproductie die overal verkrijgbaar is. De focus ligt dan ook op kwaliteit en exclusiviteit, waarbij duurzaamheid, vakmanschap en expertise voorop staan. Perfectie qua ontwerp, techniek, verpakking en tot in de kleinste details.

Sleutelwoorden voor de collectie zijn eigentijds, stijlvol en exclusief. Materialen als brons, marmer, glas, zijde en leer zien we veelvuldig terug in de collectie. Tevens zijn de modellen verkrijgbaar in verschillende finishes als zilver, goud en brons.


AWINK Websolutions