Fieke van Dieren 21 mei expositie

19-03-2016

Fieke van Dieren 21 mei expositie

Op 21 mei is Fieke van Dieren van 14:00-16:00 bij ons aanwezig.

Fieke van Dieren studeerde aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag, waar zij in 2009 afstudeerde in grafisch ontwerp.
 
Fieke werkt met een combinatie van fotografie en illustratie. Ze combineert fotografie met materialen zoals pastelkrijt, verf, en houtskool met fotografie. De combinatie van deze technieken zorgt voor een zekere gelaagdheid waar Fieke in haar werk voortdurend naar op zoek is. Letterlijk, door de opbouw in lagen als in collages, maar ook figuurlijk in haar streven naar diepgang. 
 
De kunstwerken van Fieke van Dieren zijn niet in één oogopslag te doorgronden. Het zijn vaak mysterieuze beelden waar de kijker even voor stil moet staan en steeds weer nieuwe dingen in kan ontdekken. Ieder nieuw detail kan bijdragen aan een verhaal of de kijker juist even in verwarring brengen. De werken ontstaan vaak intuitief vanuit een gevoel of sfeer waardoor alles voor eigen interpretatie vatbaar is.
 
Het werk van Fieke was opgenomen in het bestand van Artstart en is geëxposeerd op verschillende beurzen en exposities. Haar werk was te zien in Leiden, Rotterdam, Den Haag en Amsterdam o.a. de Affordable Artfair en de Art & Antiques fair in Den Bosch. In september 2015 maakt ze haar internationale debuut in New York in de expositie 'Face the Dutch' op Photoville. Deze expositie zal ook te zien zijn op het fotofestival in Leiden.

AWINK Websolutions